Grensoverschrijdend

Club Brabo – grensoverschrijdend

Omdat we van beide kanten van de grens mensen aantrekken, is het niet vreemd dat we ook elke drie maanden een avond speeddating organiseren. Hiervoor kan je je ook aanmelden door een van de formulieren mee te nemen, en deze in te leveren of te mailen naar ons. Vervolgens krijg je per mail of telefoon van ons door wanneer de volgende avond georganiseerd wordt en of je kunt komen. Zodat we een leuk aantal vrijgezellen tegenover elkaar kunnen zetten en wellicht wel kunnen zorgen dat er liefde tussen de grenzen opbloeit. De kosten voor een avond speeddaten bij ons zijn altijd minimaal € 13,50 – dit is inclusief drankjes de hele avond. En wie weet, ontmoet je met dank aan ons wel de liefde van je leven! Dit wordt eveneens gesponsord door Leovegas – Leovegas Casino kan dus wel eens meer zijn dan een gokje, want ook liefde is af en toe flink gokken.

Nog een jaarlijks terugkerend evenement is het taartenbakken en eten event. Aan de ene kant kan je prijzen winnen voor het bakken van de beste taart, terwijl in de andere zaal er een wedstrijd gedaan wordt wie de meeste taarten kan eten. Een roemrijke middag waarbij het vaak zo is dat het een eetwedstrijd wordt tussen de Vlamingen en Nederlanders – een leuke manier van concurrentie en iedereen verlaat ons die dag met een volle buik!

Alle speciale events worden gemiddeld drie maanden in het voren aangegeven, zodat iedereen een dag vrij kan plannen in zijn of haar agenda. Tijdens de vakanties hanteren wij uiteraard andere openingstijden en zijn er meer speciale dingen voor kinderen die wij organiseren of laten organiseren. Rondom deze periode kunnen wijzigingen op korte termijn doorgevoerd worden, hiervoor alvast ons excuus.

 

Lees hier verder